Izgubljena cast serija. Омогућава Blogger.

Horoskopski znaci

Horoskopski znaci,datumi i osobine

Horoskopski znak Ovan - 21. mart - 19. april
Ovan je prvi znak zodijaka veoma energičan i dinamičan uvek željan akcije.Negativna osobina mu je neverovatno velika tvrdoglavost.Pripada vatrenim znacima a vladajuća planeta je Mars.

Horoskopski znak Bik - 20. april - 20. maj
 Stabilan snažan i pouzdan uvek stoji čvrsto na zemlji.Voli da sebe okruži materijalnim bogatstvom i lepim stvarima.Negativna osobina mu je tvrdoglavost.Pripada zemljanim znacima a vladajuća planeta mu je Venera.

 Horoskopski znak Blizanci - 21. maj - 20. jun Veoma elokventni vole komunikaciju i druženje sa ljudima.Ličnost ljudi rodjenih pod ovim znakom kao da je podeljena na dva dela.Negativne osobine su mu neodlučnost i nemar.Pripada vazdušnim znacima a vladajuća planeta je Merkur.

 Horoskopski znak Rak - 21. jun - 22. jul
Veoma povučen jer nevoli da se ističe i pokazuje pred drugima.Veoma je osećajan pa je odličan prijatelj i bračni partner.Negativna osobina mu je depresivnost.Pripada vodenim znacima a vladajuća planeta je Mesec.Opširnije o horoskopskim znacima možete pročitati na horoskopskiznaci.com

Horoskopski znak Lav - 23. jul - 22. avgust Veliki egoista koji uvek nastoji da bude u centru pažnje i vodja.Kao što je lav car u svetu životinja i osobe rodjene u ovom znaku nastoje da se nametnu u svakom društvu.Pripada vatrenim znacima a vladajuća planeta je Sunce.

 Horoskopski znak Devica - 23. avgust - 22. septembar
Analizira i ispituje sve a pre svega samu sebe jer je u stalnoj potrazi za savršenstvom koje kako od sebe traži i od drugih.Negativne osobine su joj sitničavost i preterana emocionalna hladnoća.Devica je zemljani znak sa vladajućom planetom merkur.

Horoskopski znak Vaga - 23. septembar - 22. oktobar
Nastoji da svuda uspostavi ravnotežu i stvari i odnose učini harmoničnim i skladnim.Veoma je pravična i dobar sudija.Pripada grupi vazdušnih znakova a vladajuća planeta joj je Venera.

 Horoskopski znak Škorpija - 23. oktobar - 21. novembar
 Spremna je da ide do kraja ako treba da uništi sve i ponovo iz početka da sve izgradi.Uporna i istrajna nikad se ne miri sa porazom.Pripada grupi vodenih znakova a vladajuća planeta joj je Pluton.

 Horoskopski znak Strelac - 22. novembar - 21. decembar
 Uvek je u potrazi za istinom,bez dlake na jeziku svakome će reći istinu u lice.Zbog svoje plemenitosti dobar je prijatelj uvek velikodušan blage naravi, optimista, otvoren i vedar.Pripada vatrenim znacima a vladajuća planeta mu je Jupiter.

Horoskopski znak Jarac - 22. decembar - 19. januar
Praktičan i efikasan zainteresovan je samo za materijalne stvari i dobru poziciju u hijerarhiji.Ne ispoljava osećanja ali je privržen i lojalan bračni partner.Zemljani je znak a vladar mu je Saturn.


 Horoskopski znak Vodolija - 20. januar - 18. februar
 Inteligentna i oštrog intelekta ne polaže mnogo na emocije i osećanja.Voli sve što je novo jako je zainteresovana za trendove i modu.Kao prijatelj reaguje impulsivno i često neočekivano.

 Horoskopski znak Ribe - 19. februar - 20. mart
Emotivno su osetljive i lako podležu svakom uticaju,da bi bilo šta uradile treba im nečija podrška.U ljubavi i vezi su romantične,iskrene i veoma emotivne pa ih je lako povrediti.Pripadaju vodenim znacima a planeta vladar im je Neptun

Постави коментар

  © sulejman velicanstveni Shush by sanovnik 2009

Back to TOP